Închide

UNTOLD devine sponsor oficial al Universității Cluj

ActualitateSport by Catalin Suciu - iul. 25, 2018 0 603

Jucătorii Universității Cluj vor purta pe tricouri în Liga a II-a sigla UNTOLD. Festivalul muzical a semnat un parteneriat oficial cu echipa care joacă pe Cluj Arena și a devenit unul din sponsorii principali ai lui „U”.

Pe lângă faptul că în noul sezon, 2018 – 2019, Universitatea Cluj va juca în Liga a II-a, echipa a reușit să își aducă alături un nou sponsor. Este vorba despre festivalul UNTOLD, nume pe care fotbaliștii lui „U” Cluj îl vor purta pe tricourile de joc.

„UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este și un model de bune practici, așa că organizatorii festivalului își doresc să se implice cât mai mult în comunitatea unde s-a născut unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD va avea începând din acest an o dublă semnificație pentru fanii festivalului dar și pentru suporterii echipei FC Universitatea Cluj. Unul dintre motivele care a stat la baza acestui parteneriat este acela că atât UNTOLD cât și echipa de fotbal FC Universitatea Cluj sunt două branduri născute în orașul de pe malul Someșului și care au reușit de-a lungul anilor să aducă renume național și internațional Clujului.”, au declarat organizatorii UNTOLD.

FC Universitatea Cluj este unul dintre cele mai importante branduri sportive din România, cu o istorie de aproape 100 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.