Închide

Hugo, primul cățel din România abonat la meciuri de fotbal. Ține cu „U” Cluj și nu va lipsi la nici o partidă din liga a doua

Sport by Catalin Suciu - iul. 25, 2018 0 2205

Universitatea Cluj se pregătește de noul sezon în liga secundă… și va avea un suporter special la meciurile de pe teren propriu.

E vorba de Hugo, primul cățel abonat la vreo competiție sportivă din România. Micul PUG pe care l-ați văzut, poate, în „Man în Black”, este fericitul posesor al unui abonament la „U” și nu va lipsi la nici o partidă jucată de Universitatea Cluj pe propriul teren. Uneori el va merge inclusiv în deplasare.

„Așa ne-am gândit să ajutăm Universitatea Cluj. Toți fanii ar trebui să aibă abonamente. Noi ne-am făcut abonamente. Noi doi, eu și Hugo”, spune amuzat Rareș, stăpânul patrupedului. Întrei cei doi e o relație apropiată, au fost inclusiv la bere împreună. Hugo e ultras desăvârșit, are inclusiv fular cu însemnele lui „U”.

„Dacă un cățel are abonament la Universitatea, eu vă invit pe voi, pe toți fanii Universității, să faceți la fel. Luați-vă abonamente, haideți pe stadion să fim cât mai mulți”, a mai spus Rareș, fan al „șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj debutează în liga a II-a pe 3 august, împotriva echipei Metaloglobus. Partida se va juca la Târgu Mureș, întrucât stadionul Cluj Arena e gazda Untold.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare