Închide

UNTOLD 2020 se va desfășura în 30 iulie – 2 august

ActualitateFestivalMuzicaTop News by Actual de Cluj - nov. 18, 2019 0 463

Organizatorii UNTOLD au programat calandarul pentru cea de-a VI-a ediție a festivalului, respectiv în intervalul 30 iulie – 2 august 2020. Primele abonamente la preț special vor fi scoase la vânzare peste două zile, adică în 20 noiembrie, de la ora 14.00. Premierea „Aftermovie Untold” are loc în această seară de la ora 19.30.

Reamintim că la cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD au participat peste 375.000 de fani, din întreaga lume, care au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artiști internaționali care au evoluat pe cele 10 scene.
Organizatorii festivalului și-au propus să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când UNTOLD a fost sold out încă din luna iunie.

Primele abonamente pentru ediția 2020, scoase la vânzare miercuri, ora 14.00

Miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00, vor fi puse în vânzare primele abonamente la un preț special, pentru UNTOLD 2020. Abonamentele sunt disponibile doar pentru persoanele care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele. Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Premiera „Aftermovie UNTOLD”, în această seară, de la 19.30

Cel mai așteptat moment de către fani, după ce ediția din acest an s-a încheiat, este lansarea aftermovie-ului UNTOLD 2019. Premiera poate fi vizionată pe canalul de Youtube al Festivalului Untold (youtube.com/untoldfestival, în rezoluție 4k), astăzi, de la ora 19.30. Cele mai intense momente trăite de public și artiști în cele patru zile au fost surprinse în aproximativ 11 minute. Peste 90 de oameni au filmat imagini incredibile, unice și de neuitat pentru cei peste 375.000 de participanți.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu