Închide

Ungureanu, detestat în propriul partid. Un candidat PLUS s-ar putea să-i ia locul în cursa pentru Primăria Cluj

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - ian. 09, 2020 4 2161

USR-iștii clujeni nu sunt pregătiți să-i bată în cuie candidatura la Primăria Cluj, deputatului Emanuel Ungureanu, deși el s-a grăbit să se anunțe drept unic competitor al lui Emil Boc, în cursa alegerilor locale din luna mai. O bună parte dintre membrii USR Cluj, inclusiv dintre lideri, îl detestă, realmente, pe deputatul Ungureanu, și-ar fi fericiți dacă reprezentanții PLUS ar veni la rândul lor cu propuneri de candidați, mai cu seamă că decizia în privința desemnării candidatului oficial ar urma să se ia în cadrul Alianaței USR-PLUS. Sursele Actual de Cluj spun că USR-iștii ar fi dispuși să meargă pe mâna unui candidat al PLUS Cluj, chiar dacă acesta ar avea mai puțină notorietate decât Emanuel Ungureanu. Contactați de Actual de Cluj, reprezentanții PLUS confirmă că vor avea cel puțin o propunere pentru Primăria Cluj.

„Nu este încă nimic stabilit în privința candidaților pentru alegerile locale. În ce ne privește, la nivelul PLUS, am propus intervalul de 12-19 ianuarie pentru depunerea candidaturilor. Nu sunt acum în măsură să vă dezvălui cine, de la noi, dorește să candideze pentru Primăria Cluj, dar în mod cert vom avea cel puțin o propunere, dacă nu chiar mai multe. Dacă va fi nevoie de o analiză mai amplă, vom prelungi chiar și calendarul pentru înscrierea candidaturilor, pentru că este în interesul nostru să ieșim cu cea mai bună echipă în această competiție a alegerilor locale. Decizia finală privind desemnarea candidaților oficiali va aparține, desigur, Alianței USR-PLUS, deci selecția îi vizează atât pe candidații noștri cât și pe ai lor”, a comentat Simona Cristea, președintele PLUS Cluj.

În ce-l privește pe deputatul Emanuel Ungureanu, nu dă semne că ar fi preocupat de competiția internă din cadrul Alianței USR-PLUS, și nici de faptul că membrii din conducerea propriului partid nu sunt deloc dornici să-i arate sprijin. Nici un lider USR n-a ieșit public să spună că e încântat de intenția lui Ungureanu de-a intra în lupta cu Emil Boc pentru Primăria Cluj. Cel puțin nu până în acest moment. Ungureanu continuă să-și facă campanie de unul singur, independent de partid, prin specularea unor situații/evenimente din precarul nostru sistem medical, și prin demonizarea unor medici renumiți pentru activitatea lor.

4 comentarii

  1. Asta e presa? Va rugam sa indicati sursele. Eu cred ca sunteti un ziar de propaganda ca si fetele de pe Calea Turzii, faceti orice pentru bani.

  2. Ce legatura au sursele cu faptul ca Emanuel Ungureanu se comporta mai degraba ca un cameraman decat ca un deputat. Merge pe la spitale si isi face selfi cu jegul din sistem uitand ca este un om intr-o pozitie din care poate sa faca ceva dar lui ii place mai mult spectacolul. Cand era pupilul lui Lucan de ce n-a scos o vorba. Cand primea bani de la Boc era bun Boc? Hai bobita lasa-ma cu farfuridiul tau.

  3. Presa de doi lei, ce sa speculezi cu sanatatea, nu vedeti cu ochii vostri ce mizerie e prin spitale si cat de „Dumnezei” se cred unii comunisti cu acte in regula, mari somitati care blocheaza orice initiativa de bun simt, orice idee de progres. Mizerabil site-ul asta… mizerabil.

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.