Închide

Unde să te adresezi dacă ai urgențe sau ai nevoie de medicamente, de Sărbători, în Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 23, 2019 0 4808

Centre de permanență în Cluj-Napoca, Turda și Mociu de azi până în 6 ianuarie, pentru urgențe minore, anunță Direcția de Sănătate Publică.
Instituția a anunțat că asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada 23 decembrie 2019 – 06 ianuarie 2020 în toate spitalele publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice. În Cluj-Napoca, pentru urgenţele medico-chirurgicale clujenii se pot adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, de pe strada Clinicilor 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, de pe strada Cardinal Iuliu Hossu 55-57.

Pentru urgenţe pediatrice se poate apela şi Call Center-ul care funcţionează în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca la numărul de telefon 0364-917.

În teritoriul judeţului Cluj, respectiv în Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

De asemenea, pentru urgenţe minore, populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore: În Cluj-Napoca pe strada Băița 9 și Horea 78, în Turda pe Calea Victoriei 7C, și în Mociu – pe strada Principală 88.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca din strada Clinicilor 3-5.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112, mai precizează DSP.
Să mai precizăm că dacă aveți nevoie de medicamente în această perioadă farmaciile care asigură serviciu permanent sunt Cynara Farm pe Calea Florești 75, Farmacon Ecofarmacia în piața Timotei Cipariu 15, Remedium Farm pe bulevardul 21 decembrie 1989 131, Siepcofar Dona pe Horea 66 și respectiv Viafarm în piața Mihai Viteazu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu