Închide

Una dintre cele două tinere grav rănite în accidentul din Poieni a pierdut lupta cu viaţa

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 28, 2018 1 605

Miruna Pîrja, una dintre cele două adolescente de 18 ani, eleve la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, care au fost grav rănite în accidentul de luna trecută din judeţul Cluj, a pierdut lupta cu viaţa marţi după amiază.

Miruna, una dintre cele două tinere gojdiste grav rănite în accidentul din Cluj, a pierdut lupta cu viaÅ£aTânăra, care a fost foarte grav rănită în urma evenimentului rutier, a decedat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea, după cum au declarat pentru Bihoreanul surse din spital.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu o lună pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, în Poieni, și s-a soldat cu două decese și patru persoane rănite grav, între care și Miruna Pîrja și prietena sa Andra Firez. Alături de părinţii Andrei, adolescentele se întorceau de la meditaţii din Cluj, când maşina în care se aflau, condusă de Sorin Firez, a intrat pe contrasens, s-a lovit din plin de un TIR, apoi a acroşat şi un BMW. În urma impactului devastator, soţii Crina şi Sorin Firez au murit pe loc, iar fetele, aflate pe bancheta din spate, au suferit răni grave.

Accident cu 2 morți și 4 răniți pe cel mai periculos drum din Cluj, TIR răsturnat pe carosabil blochează circulația

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare