Închide

Un urmărit internațional a fost depistat la Cluj, ieri dimineață, după ce a jefuit o bijuterie în Austria în urmă cu un an

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 11, 2024 0 38

Un urmărit internațional a fost depistat la Cluj, ieri dimineață.

E vorba de un tânăr de 26 de ani, cetățean român, care era urmărit de autoritățile austriece pentru infracțiunea de tâlhărie gravă și înșelăciune. Acesta a fost depistat  ieri în satul Bogata din comuna Călărași din Cluj, de către polițiștii din Turda. Anchetatorii spun că în luna martie anul trecut, într-un oraș din Austria, alături de alți bărbați ar fi pătruns într-o bijuterie unde ar fi agresat fizic vânzătorul și ar fi sustras bijuterii și bani cauzând un prejudiciu estimat la peste 15.800 de euro. De asemenea, acesta era cercetat pentru infracțiunea de înșelăciune, ca urmare a faptului că în anul 2022 ar fi încheiat un contract de leasing cu o societate austriacă pentru un autovehicul estimat la 42.000 de euro, prezentând în acest context documente falsificate.

După depistare, tânărul a fost lăsat în custodia poliștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind reținut pentru 24 de ore, în vederea continuării procedurilor de cooperare judiciară în materie penală.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare