Închide

Un tânăr de 19 ani din Cluj, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, găsit la vamă, a fost reținut pentru 24 de ore după percheziții în dosar de trafic de minori și tâlhărie

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 29, 2021 0 164

Un tânăr de 19 ani din Cluj, bănuit de trafic de minori și tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore, după cercetări efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT Cluj.

Pe numele celui în cauză era emis un mandat de aducere, fiind depistat ieri la punctul de trecere a frontierei din Borș. ”Din cercetări a reieșit faptul că, acesta, alături de alți bărbați, ar fi racolat o minoră, în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției, în județele Cluj și Mureș”, au arătat anchetatorii. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost reținut după percheziții domiciliare la mijlocul acestei luni, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori, tâlhărie și act sexual cu un minor. Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 76 de ani, au fost reținuți atunci pentru 24 de ore. Al cincilea este cel reținut ieri în vamă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare