Închide

Un tânăr a decedat pe cel mai periculos drum din județ

ActualitateTop News by Mihai Prodan - mai 08, 2021 0 198

Un tânăr a decedat în această dimineață într-un tragic accident de circulație în Cluj, pe cel mai periculos drum din județ, DN1E60.

Accidentul a avut loc în afara localității Dumbrava, unde șoferul unui autoturism, un tânăr de 22 de ani din Mănăstireni, ar fi întrat în coliziune cu parapeții de pe partea dreaptă.  In urma impactului, autoturism a fost proiectat intr-un ansamblu de vehicule care se deplasa pe sensul opus.
La fața locului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD, care sunt suplimentate de încă o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, deși echipajele au început manevrele de resuscitare, tânărul a decedat.

UPDATE „Manevrele de resuscitare au fost aplicate timp de cca 50 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 23 de ani”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș. ”Înaintea sosirii forțelor alertate, la fața locului s-au oprit un echipaj SAJ aflat în deplasare la altă misiune și un medic clujean. Aceștia au acordat primul ajutor calificat din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea suportul vital avansat”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.