Închide

Un spectacol al Teatrului de Păpuși Cluj participă la trei festivaluri într-o singură săptămână

Cultură by Actual de Cluj - mai 21, 2024 0 59

Un spectacol al Teatrului de Păpuși Cluj participă la trei festivaluri într-o singură săptămână.

E vorba de spectacolul ”Trei cadouri fermecate”, în regia lui Cristian Pepino, care va fi prezentat la Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver” din Galați, la Festivalul de Teatru pentru Copii ”Lumea Poveștilor” din Reșita și la Festivalul Internațional de Teatru ”Povești” din Alba Iulia.
Spectacolul va avea o reprezentație azi la ora 12 la Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver” din Galați, joi la Reșița și vineri la Alba Iulia. ”Inspirat din textele scrise de Edward Gordon Craig pentru teatrul de animație, „Trei Cadouri Fermecate”, în regia lui Cristian Pepino, este o călătorie în trecut, unde personajele principale – Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb – primesc trei cadouri magice de la primul om, Adam. Dar când hangiul cel viclean înlocuiește aceste daruri cu obiecte obișnuite, începe o aventură plină de peripeții și învățăminte”, arată Teatrul ”Puck”.
Distribuția e compusă din Robert Trifan, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Călin Mureșan și Iulian Lungu.
Teatrul de Păpuşi ”Puck” a fost înfiinţat în 1950 și se află în subordinea Consiliului Județean Cluj. Palmaresul instituției cuprinde peste trei sute de premiere, atât la secţia română, cât şi la cea maghiară, precum și importante premii şi nominalizări din care repertoriul actual numără 25 de titluri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare