Închide

Un șofer ar fi făcut infarct la volan, în Cluj, echipajele de urgență au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, din păcate fără rezultate

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 16, 2023 0 254

Un șofer ar fi făcut infarct la volan, în Cluj, echipajele de urgență au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră, din păcate fără rezultate.

S-a întâmplat în localitatea Luna de Sus din comuna Florești, în ură cu puține momente. La fața locului au sosit echipaje de urgență din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Detașamentului 2 Cluj-Napoca ale ISU Cluj. Acestea au arătat că cel mai probabil victima, un bărbat aflat la volanul unei mașini, a suferit un infarct în timp ce conducea un autoturism în localitatea Luna de Sus.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje de prim-ajutor SMURD, unde au găsit un autoturism avariat, în care se afla un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stop cardio respirator. Pompierii au început manevrele de resuscitare și au fost continuate împreună cu echipajele SMURD mai bine de o oră. Din păcate nu au putut readuce semnalele vitale ale bărbatului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu