Închide

Un român dat în urmărire internațională a fost prins în Cluj. Acesta are două mandate de arestare pentru furt și acte sexuale cu minori

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 10, 2014 0 392

Poliția clujeană l-a capturat pe bărbat pe strada Horea în cursul zilei de ieri, acesta urmând să fie trimis pentru a-și executa pedepsele.

catuse

La data de 9 mai a.c., ora 13:45, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Secţia 1 Poliţie, au depistat pe strada Horea din Cluj-Napoca un bărbat de 33 de ani care era urmărit naţional şi internaţional. Bărbatul, din judeţul Bacău, poseda două mandate europene de arestare, emise de Judecatoriile Bicaz şi Piatra Neamţ, fiind condamnat la 5 ani de închisoare, respectiv la 3 ani de închisoare. Totodată, acesta poseda două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de aceleaşi instanţe.

Bărbatul era condamnat pentru comiterea mai multor fapte de „furt calificat”, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, fapte prevăzute de Codul penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.