Închide

A început examenul de bacalaureat. Peste 250 de polițiști au fost mobilizați în Cluj pentru asiguarea ordinii

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 10, 2014 0 213

Liceul Sincai

Peste 250 de poliţişti clujeni vor fi angrenaţi în asigurarea ordinii şi liniștii publice pe timpul desfășurării Examenului Național de Bacalaureat 2014 şi a Evaluării Naţionale a Elevilor de Clasa a VIII-a.

Inspectoratul de Poliție Judeţean Cluj, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi al Poliţiei Locale Cluj-Napoca, va asigura măsuri specifice în perioada desfășurării Examenului Național de Bacalaureat 2014 organizat în intervalul 10.06 – 11.07.2014, precum şi în perioada desfăşurării Evaluării Naţionale a Elevilor de Clasa a VIII-a, respectiv în intervalul 16.06 – 01.07.2014.

Pentru prevenirea incidentelor cu impact negativ și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, pe lângă dispozitivul curent, pe raza judeţului Cluj, vor acţiona peste 250 de poliţişti.

Aceştia vor asigura măsurile specifice în zona unităților de învățământ, a centrelor de examen și a centrelor de corectare, aceste zone fiind incluse şi în itinerariile de patrulare.

În zonele vizate, polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier, pentru evitarea ambuteiajelor, precum şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Cetăţenii care sunt martorii ori victimele unor fapte antisociale, sunt rugaţi să sesizeze cel mai apropiat echipaj de poliţie sau să apeleze gratuit 112.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare