Închide

Un pieton a murit după ce a fost accidentat pe un trotuar în centrul Clujului

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 23, 2021 0 1009

Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a fost accidentat pe trotuar din zona Teatrului Național și parcului Ștefan cel Mare din centrul Clujului de o autoutilitară condusă de un șofer de 36 de ani. Potrivit informațiilor preliminare, șoferul autoutilitarei a intrat pe trotuar, după ce ar fi încercat să evite un biciclist, dispărut de la locul accidentului. Trotuarul din zona parcului din Piața Ștefan cel Mare este îngustat, după ce Primăria a instalat în zonă șantierul de modernizare a zonei toamna aceasta.

„Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.Impactul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 67 de ani, din același municipiu,  care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite. În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul pietonului.Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a modalității de producere a evenimentului rutier”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție.

Potrivit foaiatransilvana.ro, pietonul care a decedat ar fi un profesor din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Radu Nicolae Bălan, de la Departamentul de Mecatronică din cadrul Facultății de Autovehicule Rutiere.

sursă foto: captură Info Trafic Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu