Închide

Un nou protest duminică, la Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mart. 09, 2019 0 175

Asociația Civică Umbrela Anticorupție organizează o nouă manifestație duminică seara împotriva Ordonanței de Urgență 7, care modifică legile justiției.

„În fiecare zi, români din toate categoriile profesionale și sociale aleg să își exprime public solidaritatea cu cauza magistraților. După magistrați, grupuri civice și cetățeni din toate orașele, au ieșit și actorii din teatrele de stat și private să își exprime sprijinul pentru independența Justiției. Facultățile de drept și asociațiile studențești au dat comunicate prin care s-au poziționat împotriva OUG 7. Cadre didactice şi studenți ai Şcolii Naționale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) s-au alaturat şi ei acestui demers. Studenți și profesori ai facultăților de Litere și Filosofie din cadrul Universității Bucuresti, au anunțat că vor protesta joi cu banderole albe pe treptele facultăților pentru același scop. Susținerea crește. Nu e un val de emoție care va trece după cum își dorește guvernul!Suntem solidari cu toate revendicările magistraților și mesajul nostru pentru ei este să nu cedeze în fața Guvernului!”,

Lumea este invitată duminică, de la ora 18:00, la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor.

Protestul este anunţat pentru duminică, 10 martie 2019, la ora 18.00, la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu