Închide

Un nou consilier județean a depus jurământ în forul deliberativ. Atmosferă încărcată în ședință

Administrație by Cosmina Fernoaga - mai 28, 2014 2 270

Ședința Consiliului Județean se desfășoară fără președintele Horea Uioreanu și fără consilierul liberal Ioan Petran.  Surse din cadrul administrației județene spun că Uioreanu a fost ridicat de ofițerii DNA.

rares pop1 BUNRares Pop

Încă nu se știe dacă s-a cerut reținerea lui pentru 24 de ore, cert este că el a fost scos din sediul Consiliului Județean, pe ascuns. Față de alte ședințe, toți consilierii județeni, chiar și cei din opoziție, au o atitudine suspect de cuminte. Nici unul nu  îndrăznește să vorbească despre perchezițiile efectuate la sediul instituției. În această atmosferă și-a facut apariția noul consilier județean, liberalul Rareș Pop. El a preluat mandatul de la Eugen Cecan, cel care a demisionat recent din pricina incompatibilității de care este cercetat. Rareș Pop a despus jurmântul și spune că va încerca să-și facă treaba cu seriozitatea care-l caracterizează, în pofida evenimentelor neplăcute petrecute astăzi la nivelul administrației județene.

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare