Închide

Un internațional U21, cale liberă spre Universitatea. „Încercăm să-l aducem, e o variantă”

Sport by Catalin Suciu - iun. 21, 2019 0 476

Cristi Dulca e noul antrenor al Universității Cluj, iar unul dintre transferurile pe care le pregătește este cel al fiului său Marco.

Marco Dulca joacă la Swansea, la U23 și a fost unul dintre oamenii de bază ai naționalei de tineret care s-a calificat la Campionatul European din Italia, unde România a câștigat cu Croația, 4-1, în primul joc. Dulca a jucat în șapte din cele nouă partide din campania de calificare, dar o accidentare l-a scos din ritm.  Acum, mijlocașul poate veni la Universitatea. „Deși e destul de greu, fiindcă mai are un an de contract acolo, vom încerca. E o variantă pentru noi”, a precizat noul antrenor al clujenilor.

Dulca îi ia locul lui Bogdan Lobonț pe banca Universității după ce U Cluj a ratat promovarea în Liga 1, dar obiectivul rămâne același: „Va fi mult mai greu, am văzut că sunt 6-7 echipe care se luptă să ajungă în Liga 1. E foarte clar că ăsta este obiectivul nostru. Mi-aș fi dorit ca Universitatea să fie în Liga 1 și acum, chiar cu riscul ca eu să nu fi fost antrenorul echipei. Trebuie uitat tot ce s-a întâmplat și sper să ajungem acolo în următorul sezon”, a precizat noul tehnician al clujenilor.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu