Închide

Un fost mijlocaș al Universității vrea să revină acasă. „Aș veni cu cea mai mare plăcere, doar să mă dorească. N-aș juca pentru bani!”

Sport by Catalin Suciu - dec. 15, 2017 0 1121

Sebastian Cojocnean a evoluat în ultimele două sezoane în Cipru, iar acum e liber de contract. Ajuns la 29 de ani, mijlocașul de bandă ar vrea să revină în România.

Universitatea își caută jucători pentru a-și face un lot puternic în liga a doua, unde speră să fie din vară. Sabău discută, el negociază și caută fotbaliști, iar până la finalul anului, managerul va anunța primele mutări pe piața transferurilor.

Fost component al „Șepcilor roșii”, Cristian Cojocnean ar vrea să revină acasă, la Cluj. E liber și așteaptă un mesaj din partea conducerii Universității.

„Chiar îmi deschid un business la Cluj și vreau să mă întorc, m-am săturat să mă plimb. Am 29 de ani, acasă-i cel mai bine. Dacă mă sună cineva de la Universitatea, eu vin cu cea mai mare plăcere și voi juca cu cel mai mult drag pentru Universitatea. Nu am eu pretenții, eu știu care e situația și dacă ar fi să vin, n-aș veni pentru bani. Dar asta decid cei de acolo, cinse se ocupă. Dacă are nevoie antrenorul de jucători pe acest post, dacă sunt dorit. Asta nu depinde de mine. Mă simt bine din punct de vedere fizic, n-am avut nici o accidentare în ultimii doi ani”, spune el pentru actualdecluj.ro.

În ultimele sezoane a bifat doar experiențe în străinătate, la Monza, în Italia și în Cipru, la Ethnikos și Paralimni. Înainte să joace în străinătate, Cojocnean a evoluat în România pentru CS Otopeni, Poli Timișoara, Universitatea Cluj, Buftea,Gloria Buzău, Petrolul Ploiești, Gaz Metan Mediaș și Rapid.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare