Închide

Un fost antrenor al Universății cere depunctarea lui “U”. “Nu este normal, ar trebui să se facă dreptate”

Sport by Catalin Suciu - mai 04, 2014 0 304

Tehnicianul susține că Universitatea trebuie depunctată și cere comisiilor să „facă lumină.”

foto:sportrol.ro

foto:sportrol.ro

Marius Șumudică, care o pregătește în prezent pe Concordia Chiajna, susține că jucătorii săi sunt demoralizați din cauză că meciul cu Universitatea din etapa a 22-a nu a fost omologat cu 3-0 în favoarea ilfovenilor.  Mai mult, Șumudică cere depunctarea Universității. “Vă spun, băieții pe care îi antrenez sunt foarte afectați, nu se poate așa ceva.Ei se gândesc la cele două puncte care le-au fost luate. Am văzut că nu e omologat rezultatul și nu este normal acest lucru, ar trebui să se facă dreptate. Concentrarea jucătorilor mei este afectată. Sper să ne primim punctele pentru că le merităm”, a spus Șumudică la Digisport.

Concordia Chiajna a reclamat faptul că Universitatea Cluj l-a folosit pe Martac, fără ca fotbalistul să aibă drept de joc. Comisia de Recurs din cadrul FRF i-a dat dreptate și a cerut ca partida să fie omologată cu 3-0 în favoarea Chiajnei (1-1 s-a terminat meciul pe teren –n.r.). Comsia de Disciplină a prelut cazul, dar se va pronunța săptămâna viitoare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.