Închide

Obține “U” Cluj un nou success? Trupa lui Teja joacă cu Viitorul în deplasare și poate urca pe 8 în Liga 1

Sport by Catalin Suciu - mai 04, 2014 0 296

Universitatea are trei victorii consecutive, este pe 11, la egalitate de puncte cu Ceahlăul (36) și poate urca până pe 8 după această etapă.

foto:stiri.yahoo.com

foto:stiri.yahoo.com

“Studenții” sunt ca și salvați de la retrogradare după ultimele rezultate. Echipa lui Teja e cea mai în formă în 2014,  iar în această seară va juca cu Viitorul Constanța, la Chiajna.  Antrenorul Universității nu poate conta la acest meci pe Ronald Gercaliu, acesta fiind accidentat. În rest, “U” va putea alinia cea mai bună echipă. Un posibil prim unsprezece ar putea arăta astfel.

Veselovski – Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop – Bucșa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, Max Nicu – Lemnaru.

Un eventual succes al Universității cu Viitorul, coroborat cu o înfrângere sau o remiză a Botoșaniului pe teren propriu cu Oțelul Galați, ar duce echipa clujeană pe locul 8 în Liga 1!

„U” a început sezonul cu Ionel Ganea pe bancă, dar s-a dus în cap, contrar aşteptărilor. După 9 etape în care a obţinut doar 3 puncte,  acesta a fost demis .Interimatul a fost asigurat apoi două etape de secundul Gheorghe Barbu, iar din etapa a XII-a echipa a intrat sub bagheta lui Teja.  Din 36 de puncte, Teja a obținut 32!

Meciul dintre Viitorul și Universitatea se va juca în această seară, de la ora 19:30 și va fi transmis  în direct pe Digisport.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare