Închide

Un deputat îi cere primarului Boc să facă publice înregistrările video de la rampa de gunoaie care a luat foc dimineață. „În secolul internetului nu se poate ca primarul Emil Boc și oficialii primăriei să nu poată gestiona, păzi, această rampă”

Politica by Actual de Cluj - oct. 21, 2017 0 705

foto arhivă

După ce încă un incendiu suspect a apărut în această dimineață la rampa de gunoi temporară a Clujului, un deputat îi cere primarului Emil Boc să facă publice înregistrările video din zonă, ca să vadă dacă nu cumva focul a fost pus intenționat.

Focul din această dimineață a izbucnit la una dintre cele trei rampe de deșeuri din zonă – aici a funcționat rampa de gunoi de la Pata Rât, închisă recent după 40 de ani, una administrată de o companie privată și a treia, cea mai recentă, administrată de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP). La aceasta din urmă a izbucnit în această dimineață un incendiu de proporții. „Îi solicit primarului Emil Boc să facă publice înregistrările care monitorizează rampa, un raport asupra cauzelor incendiilor și un plan concret prin care să prevină astfel de situații critice!”, declamă președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra. „În secolul internetului nu se poate ca primarul Emil Boc și oficialii primăriei să nu poată gestiona, păzi, această rampă. De asemenea, le sugerez să nu caute alți vinovați decât propria incompetență administrativă și lipsa conștiinței sociale”, conchide acesta.

Citește și:

Arde din nou rampa de gunoaie a Clujului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu