Închide

Un copil de 5 ani şi-a rupt mâna, iar medicii au recomandat un unguent şi l-au trimis acasă. Ulterior, copilul a ajuns la un alt spital, unde i s-a pus ghips

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 30, 2023 0 185

Medicii de la spitalul din Alba Iulia i-au recomandat unei fetițe de 5 ani cu mâna ruptă doar un unguent pentru dureri, deși îi făcuseră radiografie. Câteva ore mai târziu, părinții au dus copilul la Sibiu, unde medicii au stabilit că mâna este fracturată și trebuie pusă în ghips, transmite digi24.ro.

Fetița de 5 ani a ajuns la spitalul din Alba Iulia împreună cu părinții. Le-a spus medicilor că are dureri insuportabile la mână, iar pediatrul i-a făcut o radiografie. A constatat că nu e vorba decât de o contuzie, așa că le-a spus medicilor să cumpere un unguent și să o maseze în zona dureroasă. Medicul le-a recomandat părinților ca, dacă durerile continuă, să ducă fata la Sibiu, unde e medic de specialitate. Durerile au devenit și mai mari a doua zi, așa că părinții au dus fetița la spitalul din Sibiu. Un medic de acolo a constatat că copilul are fractură și i-a pus mâna în ghips. Părinții au cerut explicații medicilor de la Alba Iulia, dar conducerea spitalului de acolo a susținut că la radiografie nu se vedea fractura și că medicii nu au nicio vină, așa că a decis că niciunul nu trebuie sancționat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu