Închide

Un copil de 2 ani ar fi căzut de la înălțime, în Mănăștur UPDATE Copilul s-ar fi urcat pe o masă la nivelul geamului. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 20, 2023 0 348

Două echipaje de prim-ajutor SMURD au acordat, în urmă cu puțin timp, asistență medicală de urgență unui copil în vârstă de doi ani, care prezenta mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime. Evenimentul a avut loc pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Copilul a fost transportat la spital în stare de conștiență.

Revenim cu informații

UPDATE

Azi în jurul orei 13.25, polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la un imobil de pe Calea Mănăștur, un minor ar fi căzut de la etajul unei case. ”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un minor, de 2 ani, care, în timp ce se afla în locuința situată pe strada menționată mai sus, la etajul 1, s-ar fi urcat pe o masă, de mici dimensiuni, amplasată la nivelul geamului, ulterior căzând în exteriorul clădirii”, a transmis pentru actualdecluj.ro IPJ Cluj. ”Minorul se afla în imobil în prezența mamei, de 35 de ani, dar care, în acel moment, se ocupa de celălalt fiu, aflat într-o altă cameră”.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu