Închide

Un clujean de 35 de ani a fost arestat preventiv și acuzat de înșelăciune după ce ar fi vrut să închirieze, nereal, un apartament în Cluj-Napoca

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 18, 2023 0 149

Un clujean de 35 de ani a fost arestat preventiv și acuzat de înșelăciune după ce ar fi vrut să închirieze, nereal, un apartament în Cluj-Napoca.

În 12 septembrie bărbatul, un clujean de 35 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și acuzat de înșelăciune de către polițiștii de la Secția 6. Cu o zi înainte, în 11 septembrie, persoana vătămată, respectiv un tânăr de 24 de ani, a sesizat faptul că în perioada 27 – 29 iulie bărbatul de 35 de ani l-ar fi indus în eroare prin prezentarea ca adevărată a faptei false că în schimbul sumei de 2000 de lei îi va păstra și închiria un imobil situat în Cluj-Napoca. Astfel, persoana vătămată ar fi fost determinată ca în data de 29 iulie să remită suma de bani, ulterior neputând închiria apartamentul respectiv, conform înțelegerii. Astfel, în baza probatoriului administrat, în ziua următoare, respectiv 12 septembrie, bărbatul de 35 de ani a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsură arestării preventive pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu