Închide

Un clujean a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a fost prins la volan deși nu avea permis de conducere, de două ori

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 27, 2022 0 98

Un clujean a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a fost prins la volan deși nu avea permis de conducere, de două ori.

Procesul a durat aproape trei ani și a fost soluționat, doar în primă instanță, în urmă cu câteva zile, la Judecătoria Gherla. Astfel, fapta datează din 19 noiembrie 2019, în jurul orei 22, când polițiștii au oprit în trafic o mașină carese deplasa dinspre Luna de Jos spre Bonțida. În mașină se afla un șofer, concubina acestuia și fetița lor. Șoferul, au constatat polițiștii, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul are studii 7 clase, e necăsătorit, zilier și fără loc de muncă; acum acesta a fost condamnat la închisoare cu executare, căci infracțiunea e a doua pentru care a fost condamnat; prima, tot pentru conducerea unei mașini fără permis de conducere, a rămas definitivă în 11 decembrie 2019, deși aplicarea pedepsei a fost suspendată, acum Judecătoria a stabilit o pedeapsă cu închisoarea de un an și șase luni, cu executare, plus cheltuieli judiciare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare