Închide

Un clujean a fost arestat preventiv ieri după ce a încălcat ordinul de protecție pe care îl ceruse împotriva sa propriul tată

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 13, 2022 0 422

Un clujean a fost arestat preventiv ieri după ce a încălcat ordinul de protecție pe care îl ceruse împotriva sa propriul tată.

E vorba de un bărbat de 34 de ani din Bonțida, arestat preventiv ieri de către magistrații Judecătoriei Gherla, bănuit de comiterea infracțiunilor de violența în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție. Aceasta după ce în 11 decembrie polițiștii din Gherla au fost chemați de urgență în Bonțida, la 4 dimineața. ”Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 34 de ani s-ar fi deplasat la locuința tatălui său, deși prin ordinul de protecție avea obligația de a păstra o distanță minimă de o sută de metri față de el. Totodată, acesta și-ar fi agresat tatăl, lovindu-l cu palma”, au arătat anchetatorii.

Polițiștii l-au dus pe bărbat la sedil Poliției și l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsură arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Acestuia i-a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu