Închide

Un biciclist provoacă accident grav în Cluj după ce accidentează un bărbat pe trecerea de pietoni, se face nevăzut, polițiștii îi deschid dosar penal

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 13, 2018 0 154

Accident rutier grav cu părăsirea locului accidentului, la Cluj: autorul e un biciclist, care și-a luat tălpășița și n-a mai fost găsit de polițiști.

Accidentul a avut loc aseară la ora 18.10 pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca, unde un biciclist în vârstă de aproximativ 30 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 92 de ani care era angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului pietonul a fost rănit grav iar biciclistul s-a făcut nevăzut.

E groasă, căci polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, ambele fapte penale. Biciclistul are constituție normală, aproximativ 170 centimetri și păr netuns, precizează polițiștii. La momentul producerii accidentului purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare deschisă şi o bluză cu mâneci lungi, în spate purta un rucsac. Bicicleta era de tip mountain bike, de culoare închisă. „Facem un apel la biciclistul care a provocat accidentul, să înţeleagă gravitatea gestului său, şi să se prezinte în cel mai scurt timp la Sediul Poliţiei Rutiere Cluj”, precizează polițiștii, care adaugă că persoanele care pot oferi relaţii cu privire la cele întâmplate sunt rugate să sune la 112.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu