Închide

Un bărbat își vinde casa pentru 100.000 de biblii

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - ian. 18, 2018 0 1344

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi și-a scos la vânzare casa în care locuiește, iar pentru a renunța la ea definitiv cere la schimb 100.000 de biblii, scrie Monitorul de Suceava.

Plecat la muncă în Spania de peste 21 de ani, el a povestit că vrea să renunţe la casă pentru a putea să facă rost de biblii pe care ar urma să le ducă, într-o acţiune de misionariat, în ţări din Africa, dar şi în alte ţări „unde încă este foame de cuvântul lui Dumnezeu.  Eu vreau să-l ajut pe client, dar Biblia trebuie să fie completă. O Biblie se vinde şi la mai puţin de un euro. Iar la numărul de Biblii pe care îl cer un potenţial client este liber să caute şi să se intereseze de unde ar putea să găsească cea mai bună ofertă. De asemenea, am cerut Biblii în engleză şi franceză, dar dacă există cineva care mai are şi nişte Biblii în română sau altă limbă le voi primi, pentru că vreau să-l ajut”, a explicat bărbatul.

Continuarea AICI:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare