Închide

Un bărbat de 74 de ani a fost lovit mortal de tren în Cluj-Napoca, în această dimineață, aproape de halta Clujana, traficul feroviar a fost închis pe un fir

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 09, 2022 0 2198

Un bărbat de 74 de ani a fost lovit mortal de tren în Cluj-Napoca, în această dimineață, aproape de halta Clujana.

A fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, în urma constatării faptului că în zona haltei Clujana, Cluj-Napoca, o persoană ar fi fost accidentată mortal de tren. ”În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, au arătat polițiștii.
La fața locului au intervenit echipaje de urgență de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. ”La fața locului, forțele noastre au găsit un bărbat de 70 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, au arătat acestea. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță cu medic de la Serviciul udețean de Ambulanță, apelul de urgență venind la ora 07:16.

Pe durata activităților de cercetare la fața locului, circulația feroviară în zonă s-a desfășurat doar pe firul 2, firul 1 fiind închis.

Amintim, un alt bărbat a fost lovit mortal de tren în Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile. Citește și:

Un bărbat a fost grav accidentat de un tren în această seară, în zona străzii Kovari Laszlo din Cluj-Napoca

Nici un comentariu

Scrie un comentariu