Închide

Un bărbat care a împușcat mortal un pădurar cu propria pușcă a fost condamnat la peste 17 ani de închisoare cu executare, definitiv, de către magistrații din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - mai 02, 2022 0 131

Un bărbat care a împușcat mortal un pădurar cu propria pușcă a fost condamnat la peste 17 ani de închisoare cu executare, definitiv, de către magistrații din Cluj.

Procesul a durat mai puțin de doi ani, din 22 octombrie 2020, în acesta procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în octombrie 2019, seara înainte de ora 20, în timp ce se afla în Pădurea Rogozului – Valea Hotarului, situat în raza orașului Târgu Lăpuș – sat Rogoz, din județul Maramureș, în scopul sustragerii de lemne, în contextul depistării sale în flagrant de către victimă, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț, județul Maramureș, pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima prin împușcare cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea pădurarului.

Curtea de Apel Cluj, prin Hotărârea penală nr. 601/2022 din 29 aprilie  2022, a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de 17 ani și 4 luni închisoare. Hotărârea instanței de judecată este definitivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu