Închide

Un clujean a dispărut ieri din centrul rezidențial pentru persoane vârstnice unde locuia

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 29, 2021 0 239

Un bărbat de 83 de ani a dispărut ieri din centrul rezidențial pentru persoane vârstnice din Florești unde locuia iar acum polițiștii cer ajutorul clujenilor ca să-l găsească.

Un bărbat de 83 de ani din Cluj-Napoca, Kulcsar Martin, a plecat ieri de la un centru rezidențial pentru persoane vârstnice, din localitatea Luna de Sus, comuna Florești, însă până în prezent nu s-a mai întors. ”Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!”, transmit polițiștii care îl caută acum. Bărbatul are înălţimea de 1,70 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr cărunt, cu început de calviție, tuns scurt, forma feței rotundă, constituție robustă. La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de culoare vișinie, de fâs, pantaloni sport de culoare gri închis, căciulă de iarna cu cozoroc de culoare gri închis. ”Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, arată aceștia.

UPDATE Bărbatul a fost găsit azi în jurul amiezii. ”Urmează sa fie transportat la o unitate medicală pentru evaluări de specialitate”, arată IPJ Cluj. Din cercetările preliminare acesta ar fi căzut într-un șanț.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare