Închide

Un bărbat a decedat în această după-masă într-un tragic accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, după ce autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 06, 2023 0 373

Un bărbat a decedat în această după-masă într-un tragic accident de circulație pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, după ce autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Pompierii din Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intersecție cu localitatea Leghia. În accident a fost implicat un autotren, care s-a răsturnat. În cabina autotrenului a fost încarcerat un bărbat, extras de echipajele de urgență, dar din păcate acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani, iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri.

Polițiștii sosiți la fața locului spun că șoferul tir-ului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod și un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent la fața locului a declarat decesul acestuia.

La fața locului au ajuns echipaje de prim-ajutor cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu