Închide

Un bărbat a decedat ieri în Cluj după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Echipajele de prim-ajutor au trebuit să meargă trei kilometri pe jos până la victimă

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 22, 2023 0 303

Un bărbat a decedat ieri în Cluj după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Echipajele de prim-ajutor au trebuit să meargă trei kilometri pe jos până la victimă.

Un bărbat de 53 de ani a decedat ieri într-o pădure din localitatea Muntele Bocului, din comuna clujeană Băișoara, după ce s-a răsturant cu tractorul. La fața locului au fost solicitate echipaje de urgență de la garda de intervenție Băișorara a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, dar și o autospecială cu modul de descarcerare de la Turda. ”Victima se afla într-o zonă greu accesibilă, astfel că echipajele nu au putut ajunge la fața locului cu autospecialele. Drept urmare, pompierii au fost nevoiți să meargă aproximativ trei kilometri pe jos”, a arătat ISU Cluj. Victima a fost scoasă de sub tractor de către localnici, însă prezenta, din nefericire, leziuni incompatibile cu viața.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu