Închide

Un avion a ieşit de pe pistă la Cluj, iar un copac a căzut pe o maşină, din cauza vântului puternic

ActualitateSinteză știri localeSocialTop News by Actual de Cluj - ian. 18, 2022 0 396

Un avion a ieşit de pe pistă, pe aeroportul clujean, în timpul unei manevre de întoarcere, iar un copac a căzut peste o maşină, din cauza vântului puternic de luni seară, fără să fie înregistrate victime, relatează g4media, conform Agerpres.

„La zborul Wizz Air de la Bologna, având în vedere că a bătut vântul puternic şi erau condiţii de iarnă, nu era recomandat să întoarcă pe pistă, dar avionul a întors pe pistă, contrar condiţiilor meteo, şi a ieşit puţin în lateralul pistei. Nu a fost avariată deloc aeronava, nici pasagerii nu au avut probleme. Din acest motiv au fost întârzieri între 30 de minute şi o oră la zborurile Wizz Air de la Valencia şi Lufthansa de la Munchen”, a declarat, marţi, presei, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Tot luni seară, un copac a căzut peste o maşină, pe E60.

„Pentru zona de Cod roşu s-a emis un Ro-Alert. Doar un copac a căzut pe E60 între Huedin şi Morlaca pe o maşină, circulaţia fiind reluată în scurt timp. De alte evenimente nu am cunoştinţă”, a declarat, marţi, prefectul Tasnadi Szilard.

În cursul serii de luni, pentru zona montană a judeţului Cluj a fost emis un Cod roşu de vânt puternic, cu rafale de până la 135 km/h.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare