Închide

Un absolvent de Cluj devine şef al reţelei bancare globale a gigantului american Citi în regiunea Middle East & Africa. Marius Dorner a fost numit managing director Middle East & Africa Global Network Banking Head la Citi

Economie by Actual de Cluj - feb. 05, 2024 0 374

Marius Dorner a devenit şef al reţelei bancare globale a gigantului american Citi în regiunea Middle East & Africa. El a fost promovat pe poziţia de managing director, Middle East & Africa Global Network Banking Head al gigantului bancar american Citi.

Anterior, el a fost director divizie companii multinaţionale (global subsidiaries group head) la Citi în Rusia şi pentru clusterul Rusia, Ucraina şi Kazahstan (RUK) începând cu 1 noiembrie 2021. Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România, arată Ziarul Financiar.

A început să lucreze la Citi în Bucureşti din 2000, după ce a terminat Facultatea de ştiinţe economice la universitatea ”Babeş-Bolyai ”din Cluj-Napoca, cu licenţa în bănci şi finanţe, iar în perioada 2013-2017 a fost director corporate bank.

La conducerea Citi România, sucursala locală a puternicului grup bancar american cu acelaşi nume, se află din anul 2022 Samir Karia, cu experienţă de peste 25 de ani în servicii financiare, care l-a înlocuit pe Ivan Vrhel.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu