Închide

Uitați de spectacolul fotbalistic! Dan Petrescu își prelungește contractul cu CFR Cluj pentru încă două sezoane

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 03, 2018 0 308

CFR Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu Dan Petrescu pentru prelungirea angajamentului său scandent în vară.

Potrivit noii înțelegeri, Dan Petrescu va rămâne la Cluj încă doi ani, începând din această vară.

„Datorită muncii de excepție depuse până acum la CFR, a rezultatelor și a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu și vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre și sperăm să avem parte de cât mai multe bucurii împreună!”, arată clubul „feroviar”.

Aflată în luptă pentru câștigarea campionatului, CFR Cluj impresionează prin rezultate, dar spectacolul lipsește cu desăvârșire în meciurile sale. Echipa preferă să se apere organizat și excelează la fazele fixe, la contraatacuri sau mingi lungi, sol-aer, spre careul advers. De altfel, Petrescu a anunțat în repetate rânduri că nu e interesat deloc de spectaculozitate: „nu mă interesează să fac spectacol, vreau să câștig, rezultatul contează”, a povestit antrenorul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare