Închide

Uioreanu își amenința subordonații onești cu atacuri de presă. „Fiecare are un trecut!”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 03, 2014 0 247

Directorul de investiții al Consiliului Județean Cluj le-a spus anchetatorilor că președintele instituției Horea Uioreanu a amenințat-o cu atacuri în presă.

Mariana Rațiu a arătat că la scurtă vreme după publicarea în cotidianul Ziua de Cluj a unui material de presă despre ilegalitățile de la lucrările de la aeroportul din Cluj, șters ulterior,  a fost avertizată de Uioreanu că vor urma atacuri împotriva sa şi a precizat „probabil bănuiţi de la cine”. În perioada următoare, din spusele acesteia, au mai apărut atacuri în presă atât împotriva sa, cât şi împotriva arhitectului – şef Claudiu Salanță.
Referitor la probele din dosar se află declaraţiile de recunoaştere a unor inculpaţi sau suspecţi, precum şi declaraţiile funcţionarilor din cadrul Consiliului Judeţean, audiaţi în calitate de martori, care opuneau rezistenţă şi care erau avertizaţi de preşedintele Consiliului Judeţean că „fiecare are un trecut” şi să se aştepte la atacuri de presă.

Amintim, Uioreanu alături de oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean au ajuns săptămâna trecută în arest preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de corupție. Procurorii DNA arată că Uioreanu ar fi primit bani de la cei doi: de la Bene pentru lucrări la aeroportul din Cluj, aflat în subordinea Consiliului Județean, iar de la Pogăcean pentru a-i facilita contractele cu anumite primării din județ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags