Închide

UDMR lansează printr-o fundație din Cluj o campanie de înregistrare pentru maghiarii din România cu dublă cetățenie care vor să voteze la alegerile din Ungaria, în 2022

Politica by Actual de Cluj - aug. 25, 2021 0 165

Fundaţia Eurotrans, cu sediul la Cluj-Napoca, lansează o campanie de informare pentru maghiarii din România care au obţinut cetăţenia ungară şi care doresc să participe la alegerile parlamentare din Ungaria, care vor avea loc anul viitor, potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii marţi de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), citat de G4media.ro.

Fundaţia va oferi informaţii în biroul său central, în birourile sale teritoriale, dar şi prin telefon şi prin internet cu privire la participarea la alegerile legislative, acordă ajutor pentru înregistrarea şi reactualizarea datelor personale.

În acest scop fundaţia a înfiinţat şi un site, sub adresa regisztráció.ro. La alegerile de anul viitor din Ungaria pot participa persoanele care au cetăţenie ungară, astfel şi maghiarii din România, dacă datele lor personale sunt actualizate în lista electorală şi se înregistrează pentru a participa la scrutin.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare