Închide

„U” transferă „feroviari”! Jucătorii așteptați de Toni Petrea în primul cantonament

Sport by Catalin Suciu - iun. 09, 2023 0 7986

Universitatea Cluj va susține două stagii de pregătire în această vară, primul în Slovenia, iar al doilea în Austria.

În zilele următoare în cantonamentul Universității din Slovenia sunt așteptați doi jucători de la Rapid, Florin Stefan și Valentin Costache. Ambii se află pe lista neagră a giuleștenilor și sunt doriți de „U” Cluj.

Atât Stefan cât și Costache au evoluat și pentru rivala CFR în trecut.

„Avem nevoie de mai mulți fotbaliști, de fundași centrali, fundaș stânga, mijlocaș, sunt mai multe posturi. Vom vedea ce vom reuși”, a anunțat noul antrenor al „studenților”, Anton Petrea.

Surpriza Ubbink

Un alt fotbalist interesant pentru „U” e mijlocașul olandez Desley Ubbink, aflat la final de contract cu UTA Arad. Jucătorul a fost aproape de un transfer la Universitatea Craiova în urma cu câteva luni, dar mutarea nu s-a mai materializat.

Ubbink a fost unul dintre cei mai buni jucători de la UTA, având evoluții constante pe tot parcursul campionatului.

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare