Închide

„U” transferă din Liga 1. Cine e ultimul fotbalist așteptat la Universitatea. Are 9 sezoane în Liga 1 și a evoluat inclusiv în străinătate

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 27, 2017 0 1548

Universitatea nu se mai oprește din transferuri și i-a făcut o ofertă lui Gaston Mendy, fost jucător în trecut la Cluj.

Fundașul stânga de 31 de ani e liber de contract după ce a încheiat ultimul sezon în tricoul celor de la ASA Târgu Mureș și e gata să îmbrace din nou tricoul „studenților”.

„La U Cluj s-a pornit un proiect fantastic, poate unic în fotbalul românesc. Eu am promis că voi veni, am discutat cu Ioan Ovidiu Sabău. I-am zis așa: sunt discuții pentru o experiență în străinătate în ceea ce mă privește, dar dacă nu se concretizează nimic, sută la sută voi juca la Universitatea. Nu mai merg altundeva în România, aici sunt acasă și voi rămâne la Cluj. Le voi spune celor de la U în perioada următoare. Eu m-am simțit extraordinar aici și mi-ar face mare plăcere să joc și să ajut și eu echipa. La cum e lotul Universității și la ce se dorește la U, nu vor fi probleme cu promovarea, sub nici o formă”, a spus Mendy pentru actualdecluj.ro.

În România, Mendy a ajuns în 2008, la Farul Constanța. Din 2010 până în 2013 a evoluat pentru U Cluj, apoi s-a transferat la Petrolul, e revenit încă o dată la Universitatea, a mai evoluat la Rapid, după care a jucat pentru Mlada Boleslav, în Cehia. În ultimul an a bifat 27 de partide pentru ASA Târgu Mureș în Liga 1.

foto: gsp.ro

CITIȚI ȘI: Ce transferuri a mai făcut U Cluj. Echipa e cel puțin de liga a doua. “Fanii noștri merită spectacol, nu vrem să avem emoții cu promovarea!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare