Închide

„U”, start perfect în Cupa României. Sabău: „Vreau să aducem Steaua, Craiova sau Dinamo la Cluj”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 12, 2017 0 1844

Managerul Universității crede că echipa poate atinge fazele superioare ale competiției. „Avem echipă bună și avem nevoie de meciuri tari. Jucăm absolut orice meci la victorie!”

Universitatea a trecut fără probleme de turul 1 al Cupei României, după 7-0 împotriva lui Voința Cetate și are gânduri mari în privința competiției. Deși evoluează în Liga a III-a, lotul este mult superior nivelului. Iar managerul Ioan Ovidiu Sabău e convins că „U” poate ajunge departe.

„Avem un lot foarte bun, de ce să nu spunem asta? Și vom juca fiecare partidă din Cupă cu gândul clar de a câștiga, indiferent de adversar. Vreau să ajungem foarte departe, sferturi, semifinale, cine știe. Vreau să aducem Steaua, Craiova sau Dinamo la Cluj, s-ar crea o emulație fantastică aici, s-ar umple stadionul. Ar fi și o rețetă financiară foarte bună și vrem să arătăm cine suntem. Suntem Universitatea Cluj și locul nostru nu este în liga a III-a. Noi, la cum arată echipa, ne-am putea bate de acum la promovare în Liga 1. Și o vom face după acest an, din sezonul viitor”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare