Închide

VIDEO „U” rămâne activă pe piața transferurilor. Trupa lui Teja s-a întărit cu doi brazilieni

Sport by Catalin Suciu - iun. 18, 2014 0 325

tranferuriucluj

 

Universitatea Cluj i-a transferat azi pe fotbaliştii brazilieni Mateus Alves Maciel (dreapta) şi Paulo Henrique Martins Eugenio „Paulinho” (stânga). Cei doi jucători au semnat contracte valabile pentru un sezon.

Mateus Alves Maciel (30 de ani) evoluează pe postul de fundaş central, iar în carieră a evoluat, printre altele, pentru echipe precum Atletico Goianiense, Figuerense, Portuguesa şi, cel mai important, Cruzeiro, formaţie pentru care a bifat 20 de meciuri, marcând şi un gol. În sezonul trecut, Mateus a fost legitimat tot în Brazilia, la Boa Esporte.

Paulo Henrique Martins Eugenio „Paulinho” poate evolua atât ca mijlocaş de bandă, cât şi în spatele vârfului, iar în stagiunea trecută a jucat la Mirassol.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.