Închide

„U”, prăbușire în câteva minute. A condus-o cu 2-1 pe Voluntari, dar a fost întoarsă la final

Sport by Catalin Suciu - mai 01, 2023 0 190

Universitatea Cluj a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 2-3, după ce a condus cu 2-1 până în minutul 87.

„Studenții” au început partida cum nu se poate mai prost. Florin Ilie a faultat stupid în poziție de ultim apărător și a fost eliminat. Ca tacâmul să fie complet, din lovitura liberă rezultată, oaspeții au înscris prin Sigurjonsson (18).

Universitatea a strâns rândurile și a reușit ceva greu de crezut: a întors rezultatul până la pauză. Remacle a egalat cu un șut din poziție centrală, iar Thiam și-a dus echipa în avantaj.

„Studenții” au inceput și bine și partea a doua, iar formația din Voluntari a părut că pedalează în gol, fără orizont, fără idei.

Doar că finalul i-a aparținut, însă și cu largul concurs al clujenilor. Lăsat, inexplicabil, să arunce zeci de centrări în careu din banda stângă, Aliji a trimis una perfectă, iar Florea a egalat în minutul (87).  Coșmarul începea să prindă contur, mai ales că Gorcea, cu toate reflexele sale, are mari carențe la mingile care tranzitează careul și pare mereu in contratimp.

Oaspeții au înscris încă o dată, prin același Florea, tot după o minge aruncată în suprafața de pedeapsă. Final negru pentru Universitatea, care mai are de tras pentru a scăpa de grijile retrogradării.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.