Închide

VIDEO U Cluj, victorie facilă cu Ardealul Cluj. Suporterii au făcut spectacol în peluză

Sport by Catalin Suciu - oct. 19, 2016 1 1162

U Cluj a bifat un nou succes în liga a patra, învingând Ardealul Cluj după un meci pe care l-a controlat în totalitate.

A fost după-masa veteranilor. Giurgiu a deschis scorul înainte de pauză după o fază frumoasă la care au mai contribuit Goga și Pintea. În partea a doua Ardealul a încercat să iasă mai mult la joc, însă tot gazdele au înscris. Goga a punctat cu o execuție elegantă, din careu, închizând și tabela de marcaj. 2-0 și U continuă marșul spre liga a treia.

Finalul a fost spectaculos în peluza clujeană, unde cele câteva sute de fani au realizat un spectacol pirotehnic cu torțe, fumigene și petarde.

Un comentariu

  1. Tânăra echipă a Ardealului a ţinut pasul cu „studenţii”, chiar au fost momente în care a dat tonul partidei. Din nou, remarcabil jocul „veteranilor” echipei universitare, jucători determinanţi pentru „U”. Deşi s-a închegat echipa, Papi mai are de lucru până a da siguranţa necesară lotului, în perspectiva viitorului baraj pentru promovare. Grupul Alexandrion este implicat în sponsorizarea „Şepcilor roşii” ?! Susţinerea materială va fi la fel de importantă ca spectacolul fanilor din peluză !

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare