Închide

U Cluj, succes zdrobitor în primul meci oficial din acest an. Clujenii s-au calificat în play-off-ul pentru promovare

Sport by Actual de Cluj - mart. 01, 2022 0 170

FC Universitatea Cluj a început seria meciurilor oficiale din 2022 cu o reprezentație excelentă în derby-ul etapei a 17-a cu Concordia Chiajna. Dragoș Tescan, Ely Fernandes, Romario Pires și Florian Haită au marcat într-un 4-0 ce aduce calificarea matematică a Universității în play-off.

U Cluj a început meciul cu:

Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Mitrea (P. Pîrvulescu 30) – Balgiu, Pires(Filip 75) – Fernandes, Tescan (Haită 67), Hofman (Ciobanu 67) – Boiciuc (V. Alexandru 75)

Rezerve neutilizate: Păun – Călugăr, Remacle, Gugu.

Erik Lincar, la finalul partidei: „Sunt bucuros că am reușit să ne calificăm matematic în play-off. Primul obiectiv ni l-am îndeplinit. Urmează să ne concentrăm pentru următoarele două etape, mai ales că jucăm cu ocupanta locului 2 etapa viitoare. Va fi un joc foarte strâns, echilibrat, cu o echipă bună. Zic că nici noi la ce am arătat astăzi nu suntem cu nimic mai prejos. Am fost poate acuzat pe nedrept de multe ori, că am făcut prea multe schimbări în lot, dar vedeți că în ziua de astăzi dacă ai calitate, omogenitatea se realizează foarte repede. Totul s-a realizat într-o lună. Cred că echipa astăzi a arătat foarte bine, mai ales că ne-am creat multe ocazii de a marca”, a declarat antrenorul Universității.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu