Închide

„U” Cluj și CFR au remizat în derby-ul Cupei

SportTop News by Actual de Cluj - oct. 21, 2022 1 222

Universitatea Cluj și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în Cupa României și se pregătesc pentru partida de campionat, de duminică.

Universitatea a început horror partida și a încasat gol la primul corner, în minutul 3. Bordeianu a executat din stânga, Bîrligea s-a demarcat și a înscris cu capul, din 10 metri.

Cu multe rezerve și jucători veniți după accidentări, CFR-ul a făcut pasul în spate, iar U Cluj a preluat conducerea jocului. I-a lipsit, însă, din nou, claritatea în fața porții. Thiam a început șirul ratărilor, fiind imitat de Adrian Bălan și Lorant Fulop, ultimul chiar înainte de pauză.

În repriza a doua Universitatea a continuat să atace, iar egalarea a venit: Filip a tras din careu, după o respingere, iar Roger a deviat mingea în propria poartă (1-1).

Ovidiu Bic putea fi eroul Universității, însă Burcă a respins mingea de le linia porții.

Duminică, cele două formații se vor întâlni din nou, de această dată în campionat. Dacă Eugen Neagoe nu poate face prea multe modificări în primul „11”, Petrescu va schimba aproape toată echipa.

„U” Cluj – CFR Cluj 1-1

Au marcat: Roger (autogol, 64) / Bîrligea (3)

U Cluj: Gorcea – Șt. Vlădoiu, Fl. Ilie, Pițian, Briceag – R. Pires, G. Simion, Remacle – L. Fulop, Ad. Bălan, Thiam

Rezerve: Iliev – Fl. Mitrea, D. Ispas, Nowak, Bic, I. Filip, Fl. Haită, Hofman, Moraru

Antrenor: Eugen Neagoe

CFR Cluj: R. Sava – R. Bălan, Burcă, Billong, Brucic – Cvek, Bordeianu – Jose Gomes, Mistrati, Bîrligea – S. Buș

Rezerve: R. Gal – Braun, Japhet, Hoban, Lucaci, Roger, Gîdea, Malele, Janga

Antrenor: Dan Petrescu

Un comentariu

  1. haide U, atmosfera superba suntem cea mai frumoasa familie a Clujului. frustratii ceilalti pe langa ca sunt putini au dovedit ca sunt si prosti. Duminica se poate sa luam puncte cu atitudinea potrivita.

Scrie un comentariu