Închide

U Cluj se apără în disputa cu Performanța Ighiu. Informarea pe care a trimis-o Jandarmeriei

Sport by Catalin Suciu - mart. 26, 2018 0 422

Performanța Ighiu a reclamat presupuse acțiuni de presiune ale Universității Cluj înaintea meciului direct dintre cele două.

Conducerea echipei din Alba a acuzat Universitatea că încearcă anumite manevre prin care partida următoare să se joace fără spectatori: „Dintre variantele la care am fost constrânși, am ales la Ighiu, fără spectatori. Asta a reușit să rezolve U Cluj, cu presiunea lor cu tentă de amenințare. Și cu prezumarea propriilor suporteri ca fiind recalcitranți, necivilizați etc. Felicitări U Cluj pentru încrederea în propriii susținători„, a comentat Armando Popescu, finațatorul echipei Perfomanța, potrivit Ziarul Unirea.

U Cluj, însă, a solicitat mutarea jocului de la Ighiu pe un alt teren, decent, unde să se poată disputa un meci de fotbal. Universitatea a reclamat condițiile precare de la Ighiu, suprafața de joc și numărul redus de locuri, ceea ce n-ar fi permis accesul însemnat al fanilor Universității, se arată într-o sesizare trimisă Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

 

„Sub nici o formă nu ne dorim un meci fără suporterii noștri, pentru ei jucăm, pentru public. Am cerut doar condiții normale de joc, iar terenul de la Ighiu nu îndeplinește condițiile pentru organizarea unei partide”, au explicat oficialii Universității Cluj.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, U fiind prima, iar Performanța Ighiu a doua.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.