Închide

Cea mai bună handbalistă a României în meciul cu Rusia: „Clujul e cel mai frumos oraș în care putem să jucăm meciurile naționalei”

Sport by Catalin Suciu - mart. 26, 2018 0 911

România s-a impus la Cluj în fața Rusiei, campioană olimpică, și este aproape calificată la Campionatul European, mai având de jucat cu Portugalia și Austria, adversare mult sub nivelul Rusiei.

Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare în meciul de duminică nu va uita prea curând acest meci. „E mereu dificil să joci cu Rusia, chiar dacă este o echipă mult schimbată față de cea care a câștigat titlul olimpic. Cred că am jucat exact ce trebuia, ne-am achitat de planul impus și asta a dus la victorie. Clujul e cel mai frumos oraș în care putem să jucăm meciurile echipei naționale!”, a spus la final cea mai bună marcatoare, cu 6 reușite.

România 26
Buceschi 6, Neagu 4, Dragut 4, Chiper 4, Pintea 3, Băcăoanu 2, Pristăvița 1, Udriștoiu 1, Florică 1. Antrenor: Ambros Martin

Rusia 25
Vedekina 5, Kuznețova 5, Samokina 4, Snopova 2, Makeeva 3, Dmitrieva 2, Barkalova 1, Sabirova 1, Matlașova 1, Managarova 1. Antrenor: Evgheni Trefilov

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare