Închide

”U” Cluj, pregătiri de Viitor: Falub are probleme în defensivă la meciul cu trupa lui Hagi

Sport by Catalin Suciu - apr. 28, 2015 0 415

Universitatea Cluj va evolua miercuri pe terenul Viitorului și are probleme de efectiv.

“Dacă vom lua 12 puncte din următoarele 6 partide , cred că ne vom salva, ar fi suficient cât să ne menținem în prima ligă”, a anunțat antrenorul Adrian Falub după înfrângerea cu Steaua, 0-3. Formația clujeană joacă miercuri în deplasare cu Viitorul , dar nu va putea conta pe Neag, acesta fiind suspendat.
“Nu e un meci vital cu Viitorul, noi trebuie să câștigăm toate partidele de pe teren propriu. Va fi foarte greu, dar ne luptăm până la capăt”, a completat antrenorul Universității.
În condițiile date,  este de așteptat ca Falub să schimbe sistemul de joc și să revină la un 4-2-3-1, după ce în utlimele două etape a jucat un sistem cu trei fundași centrali.

Iată cum ar putea arăta Universitatea în meciul cu Viitorul:

Veselovski – Ciupe, Skvorc, Munteanu, Bambara – Lungu, Costin – Viveiros, Cristocea, Mengolo – Castillion.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.