Închide

U Cluj, o nouă victorie cu Steaua. Visul promovării continuă

Sport by Actual de Cluj - mai 05, 2022 0 183

Învinsă neașteptat acasă de Unirea Slobozia, Universitatea Cluj a câștigat în Ghencea, cu Steaua, scor 2-0. U e pe doi în clasament, la un punct în spatele Petrolului și cu unul mai mult decât Hermannstadt Sibiu, însă rivalele Universității vor juca azi între ele.

U Cluj e o echipă a contrastelor. Se împiedică, ca un paradox, de echipele mai slab cotate și câștigă în fața adversarelor mai puternice. Din două meciuri cu Unirea Slobozia, studenții au obținut un singur punct. Pe de altă parte, Steaua a devenit victima favorită a Universității.
Miercuri seara, clujenii au câștigat în Ghencea cu 2-0, după golurile marcate de Ely Fernandes și Florin Ilie. Primul l-a păcălit pe Wallace, i-a furat mingea și n-a ratat din poziție de unu la unu cu portarul (38), iar Ilie a înscris după un corner, în partea secundă (81).

E a treia victorie din acest sezon în fața Stelei, după 1-0 în sezonul regular și 1-0 pe Cluj Arena în turul play-off-ului.

Următorul meci pentru clujeni e marți (10 mai), pe Cluj Arena, împotriva celor de la Hermannstadt. În ultima rundă, U va juca la Chiajna. Cu două victorii, U e sigură de promovarea directă.

Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian (Ius. Răducan 78′), Walace, Beța, Al. Zaharia – Val. Bărbulescu, Mihăescu (Enceanu 59′) – Ad. Popa (Răsdan 84′), Șt. Pacionel (Buhăescu 46′), Em. Pacionel – Chipirliu (Huiban 84′)
Rezerve neutilizate: Bălbărău – Rob. Neacșu, Cl. Dragu, Bactăr
Antrenor: Daniel Oprița
Eliminat: Valentin Bărbulescu 83′ (cumul de cartonașe galbene)

”U” Cluj: Gorcea – Romeo (Alarcon 24′, Dobrescu 85′), Fl. Ilie, Gugu (cpt.), P. Pîrvulescu – Balgiu (I. Filip 85′), Romario Pires – M. Ciobanu (Hofman 85′), Haită (Remacle 67′), Ely Fernandes – Boiciuc
Rezerve neutilizate: Aur. Păun – Vomir, Tescan, Val. Alexandru
Antrenor: Erik Lincar

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare